29 Tetor, 2019

Day

Në kuadër të Nismës së FGjH-së ” Dhuro, Lexo një Libër”, Departamenti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike, Dega e Gjuhës Ruse fton, ish Profesorin e Nderuar dhe njëkohësisht përkthyes i […]
Lexo më shumë
Në kuadër të aktiviteteve të “Tetorit Gjerman” të mbështetura nga Ambasada Gjermane në Tiranë, Departamenti i Gjuhës Gjermane pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja organizon ditën e mërkurë, dt. 30.10.2019 […]
Lexo më shumë
[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”INFORMACION MBI ZHVILLIMIN E KONFERENCËS XII NDËRKOMBËTARE TË DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE”]   INFORMACION MBI ZHVILLIMIN E KONFERENCËS XII NDËRKOMBËTARE TË DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE  Në datat 25 […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori