Java e Letersisë Spanjolle

Njoftim !
Prilli është muaj i dashur për ne pasi si çdo vit Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Departamenti i Gjuhës Spanjolle në bashkëpunim me Ambasadën Spanjolle organizojnë aktivitete të ndryshme në kuadër të Javës së Letërsisë Spanjolle. Bashkëngjitur do të gjeni dhe programin.

Programi i Javës së Letërsisë Spanjolle