Prill 2019

Month

Njoftim ! Recruitment Consultant We are looking for smart, energetic & talented people to join our existing team in Tirana. If you enjoy learning new things and to work in […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, nëpërmjet Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Sofje të Bullgarisë, njofton se Departamenti për mësimin e gjuhës Bullgare për studentët ndërkombëtarë […]
Lexo më shumë
1 2