14 Prill, 2019

Day

Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Clermont Auvergne, në Francë për […]
Lexo më shumë
Shpallet konkursi për 1 vend pune të emërtesës “specialist i menaxhimit të përditshëm të shërbimeve” me kontratë  pune të përkohëshme. Bashkëngjitur do të gjeni dhe kriteret. Kliko këtu.
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin me kohë të plotë, për semestrin e parë të […]
Lexo më shumë