Takim mbi poezinë dhe prozën

Më 25 janar 2023, në ambientet e Këshillit Studentor dhe Klubeve Studentore u zhvillua një takim mbi poezinë dhe prozën, ku u diskutua mes studentëve dhe pedagoges Brunilda Kondi mbi  marrëdhënien e tyre me shkrimin dhe leximin. Ata ndanë eksperiencat e tyre, rëndësinë dhe ndikimin që poezia dhe proza kanë në jetën e tyre.