22 Maj, 2024

Day

Sticky Post
Njoftim për verifikimin e të dhënave në listat e votuesve studentë. Të gjithë studentët e FGJH-së (Bachelor dhe Master) të verifikojnë saktësinë e të dhënave të tyre në listat që janë afishuar në këndin e njoftimeve të Komisionit të Zgjedhjeve të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (KZFGJH), në katin e parë Godina A. Në rast...
Lexo më shumë
Profesorët italianë Simone Casini dhe Francesca de Caprio, nga Universiteti i Tuscia-s, Itali, ditën e enjte, datë 23.05.2024, ora 11:00 – 12:30, në sallën e bibliotekës “Argjiro”, FGJH, UT, do të mbajnë për pedagogët e Departamentit të Gjuhës Italiane, ligjëratën me titull “Viaggi in Italia: Dal Grand Tour al Mondo Globale”. Janë të ftuar ta...
Lexo më shumë