MUNDËSI PUNËSIMI-200 vende të lira pune për studentët e FGJH-së

MUNDËSI PUNËSIMI-200 vende të lira pune për studentët e FGJH-së
Një nga kompanitë më prestigjoze të Krocerave , nëpërmjet partnerëve të saj në Shqipëri, Albania Experience dhe GBI kërkon të punësoj 200 punonjës në këto fusha : Hoteleri, Bar, Restorante, Kuzhinë.
Personat duhet të kenë njohuri të Gjuhës Angleze si edhe të  një  Gjuhe të dytë si Italisht dhe Gjermanisht (Preferenciale).
Aplikimi bëhet duke dërguar një CV në adresën e e-mailit : [email protected] duke filluar nga data 8 Nëntor 2018  deri në datën  4  Dhjetor  2018.
Të përzgjedhurit do të intervistohen në datat 5-6-7 Dhjetor 2018 pranë zyrave të Albania Experience.
Për më shumë informacion kontaktoni në nr.  e tel : +355 42 255 655
Si dhe vizitoni faqen e web-it : www.landways.eu
Dhe në Facebook në  faqen Albania Experience Travel and Tours.
Bashkengjitur do te gjeni dhe nje foto te ketij njoftimi.