9 Shkurt, 2023

Day

Open Lecture “Digitalization in the teaching process through Akelius platform” Speaker: Mr. Philippe TESTOT-FERRY 15.02.2023 15:00 Salla “Evropa”
Lexo më shumë
 Tavolina e Rrumbullakët u organizua në kuadër të projektit “Integrimi i teknologjive në metodologjitë e mësimdhënies dhe nxënies dhe sfida të formimit të mësuesëve” për të diskutuar mbi temën: “Aspekte të integrimit të TIK në klasat e gjuhëve të huaja”. Të pranishëm në këtë projekt ishin anëtarët e dy ekipeve të punës nga Fakulteti i...
Lexo më shumë