Aktivitet me studentë, stafin akademik dhe Ambasadën Spanjolle në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit dhe Gjuhës Spanjolle, Java e letërsisë spanjolle:

Aktivitet me studentë, stafin akademik dhe Ambasadën Spanjolle në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit dhe Gjuhës Spanjolle, Java e letërsisë spanjolle:

Lexim i veprës së Don Kishotit nga studentët e Departamentit të Gjuhës Spanjolle. Aktiviteti  i zhvilluar në ambientet e sallës Rozafa, FGJH, UT, u ndoq me interes nga përfaqësues të Ambasadës Spanjolle si dhe  përkthyesja e letërsisë shqipe në spanjisht Znj. Maria Roces Lizarralde e cila u prezantua me kumtesën e saj “Sin traductores no hay literatura universal”

 

Aktivitet me studentë, stafin akademik dhe Ambasadën Spanjolle në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit dhe Gjuhës Spanjolle, Java e letërsisë spanjolle: