Kreu

Universiteti ynë është një institucion me traditë. Themelimi i tij daton më 1957 por është për tu përmendur fakti se gurët e parë në themelimin e Universitetit të Tiranës janë vendosur  që me  krijimin e institucioneve të para arsimore që prej vitit 1946. Qysh atëherë kanë kaluar disa dhjetëvjeçarë dhe bashkë me ta breza të tërë pedagogësh, shkencëtarësh, punonjësish dhe studentësh. Dhe suksesi i Universitetit të Tiranës u kushtohet pikërisht atyre. Prandaj, mijëra studentë të rinj që e njohin këtë traditë dhe profesorët që punojnë me ta, ecin në gjurmët e tyre, duke u përpjekur vazhdimisht për të qenë kudo dhe në çdo kohë më të mirët.

Universiteti ynë, si çdo institucion tjetër arsimor, i ofron komunitetit një shërbim të vyer. Rritja e cilësisë së shërbimit dhe, në veçanti, përsosja e nivelit të mësimdhënies dhe kërkimit shkencor, arrihen nëpërmjet komunikimeve të vazhdueshme dhe të frytshme me studentët. Prandaj ai është promotor i elitës studentore, të cilën e ndihmon me forma nga më të ndryshmet, duke nxitur edhe funksionimin e mirë të përfaqësive studentore, që studentët, si një nga grupet kryesore të interesit në arsimin e lartë, të jenë pjesë e procesit të vendimmarrjes.
Stafi akademik i kualifikuar dhe me përvojë, që ka merita për arritjet e shkëlqyera në fusha thelbësore të jetës shoqërore, si mjekësia, ekonomia, drejtësia, filologjia, sociologjia, shkencat natyrore etj. pasurohet herë pas here me elementë të rinj, të cilët i japin frymëmarrje Universitetit të Tiranës...Me teper>>>

Njoftime

Lista e studenteve aplikues per transferim studimesh per vitin akademik 2018-2019 ne deget Gjuhe Angleze dhe Gjuhe Italiane.

Njoftim për dorëzimin e dokumentave për të gjithë studentët të cilët deshirojnë të bëjnë aplikimin në Master

Hapet thirrja për aplikime për bursa për trajnim për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Bolonjës në Itali për semestrin e dytë të vitit akademik 2018-2019

Thirrja për aplikime për bursa për trajnim për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Tuscia-së në Itali për semestrin e dytë të vitit akademik 2018-2019

Njoftim mbi daten e mbrojtjes se gjuhes se huaj

Njoftim për aplikimet për kandidatet që duan të kryejnë transferimet, ose të ndjekin nje program të dytë te studimit në ciklin e dyte te studimeve.

Njoftim mbi datat shtesë dhe alternative për sezonin e Vjeshtës 2018-Cikli i parë bachelor

Njoftim mbi datat shtesë dhe alternative për sezonin e Vjeshtës 2018-Cikli i dyte bachelor

Njoftim mbi listën e fituesëve për trojet dhe kategoritë e veçanta në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja!

Listat e Fituesëve të Raundit të Parë për vitin akademik 2018-2019 për të gjitha programet e studimit që ofron  Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. 

Njoftim !

Bashkengjitur do te gjeni datat e sezonit te vjeshtes per studentet e Ciklit te Dyte.

Bashkengjitur do te gjeni datat e sezonit te vjeshtes per studentet e Ciklit të Pare Bachelor.

Aplikimet për Masterin e delokalizaur të përkthimit

Aplikime për bursa në Universitetin Comenius ne Bratisllave

Thirrje për pjesëmarrje në shkollë verore – Lesvos (Greqi)

Njoftim për të gjithë studentët e Ciklit të dytë, viti i dytë, të cilët i përkasin kategorive që plotësojnë kriteret për reduktim në masën 50% të tarifës së shkollimit për vitin akademik 2016-2017

Njoftim për ndryshim në datat e provimeve të masterit shkencor "Gjuhë dhe Komunikim ndërkulturor dhe turistik" viti I 2018

Njoftim per shpalljen e datave të sezonit të verës për Ciklin e Dytë Master Shkencor viti i parë, semestri i dytë për të Gjithë Programet e Studimit

 

Me teper>>

Aktivitet

Në datën 28.09.2017, ish Lektorja e Departamentit të Gjuhës Italiane nderohet me titullin Doctor Honoris Causa

Në datën 28.09.2017, ish Lektorja e Departamentit të Gjuhës Italiane nderohet me titullin Doctor Honoris Causa....


Aktivitet

Sot ora 9,00 ne RTVSh ne emisionin Miremengjes Shqiperi, Dekani..

ot ora 9,00 ne RTVSh ne emisionin Miremengjes Shqiperi, Dekani i Fakultetit Prof...Më tepër>>


Aktivitet

Zhvillohet promovimi i librit "Qello , tashme jam i vdekur

Departamenti i Gjuhes Spanjolle, Ne bashkepunim me Shtepine Botuese "Dituria" me ...Më tepër>>
Aktivite te tjera>>>


Mandate

Deshmi e gjuhes se huaj
Diploma e studentit cikli i dyte
Diploma e studentit cikli i pare
Liste notash kopja e dyte
Liste notash cikli i dyte kopja e pare
Liste notash cikli i pare kopja e pare
Liste notash e pjesshme
Mbrojtje e gjuhes se huaj
Program lendesh ne gjuhe te huaj
Program lendesh ne gjuhen shqipe
Vertetim-studentiTarifë Shkollimi Cikli i Parë Viti i Dytë Tarifë Shkollimi Cikli i Parë Viti i Parë Tarifë Shkollimi Cikli i Parë Viti i Tretë Tarifë Shkollimi Master Shkencor Viti i Dytë (Program i Dytë Studimi ) Tarifë Shkollimi Master Shkencor Viti i Dytë Kësti i Parë (Program i Dytë Studimi )Tarifë Shkollimi Programi i Dytë Cikli i Parë Viti i Tretë Tarifë Shkollimi Programi i Dytë Cikli i Parë Viti i Parë

Programi i nje lende ne gjuhen shqipe
Tarife aplikimi per program te dyte studimi cikli i dyte
Tarife rregjistrimi per ciklin e dyte
Tarife rregjistrimi per ciklin e pare
Tarife rregjistrimi per program te dyte studimi cikli i dyte
Tarife rregjistrimi per transferim studimesh cikli i pareTarifë Shkollimi Master Shkencor Viti i Dytë Kësti i ParëTarifë Shkollimi Master Shkencor Viti i DytëTarifë Shkollimi Master Shkencor Viti i Parë (Program i Dytë Studimi )Tarifë Shkollimi Master Shkencor Viti i Parë Kësti i Parë (Program i Dytë Studimi )Tarifë Shkollimi Master Shkencor Viti i Parë Kësti i ParëTarifë Shkollimi Programi i Dytë Cikli i Parë Viti i TretëTarifë Shkollimi Master Shkencor Viti i Parë Tarifë Shkollimi Programi i Dytë Cikli i Parë Viti i Dytë

Biblioteka Virtuale

 

Bursa Shkëmbimi ERASMUS +

 

Kontakt
Adresa: Rruga e Elbasanit, Tirane
Nr.Kontakti : Tel :04 2 452 610

 

Webmail
Logohu>>
Project RE@WBC
EURAXESS- Researchers in Motion
Karta Europiane për Kërkuesit Shkencor :

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa