Departamenti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike, Dega e Gjuhës Ruse ditën e enjte, më datë 21 nëntor, 2019, ora 11:00, salla “Argjiro”, organizon për studentët e Degës së Gjuhës ruse, dhe pedagogët e FGJH, një bisedë të hapur me profesorin dhe përkthyesin e letërsisë ruse Prof.Asoc.Dr Korab Hoxhën, i vlerësuar në Panairin e Librit, Tirana, 2019, me çmimin “Përkthyesi i vitit”, për përkthimin e botimit me poezi, prozë dhe ese “Tetori në vagon”, të shkrimtares ruse Marina Cvetajeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *