Ne kuader te javes se kultures italiane ne bote, edicioni i XIX me mbeshtetjen e Ambasades Italiane, Ambasades Franceze, te Agjensise Universitare te Frankofonise, ne bashkepunim me Departamentin e Gjuhes Italiane dhe Frenge do te behet prezantimi i projektit te guides dhe audioguides ne gjuhen italiane dhe frenge te “Shtepise se gjetheve”,
22 tetor 2019 ne sallen “Liria”, ora 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *