APLIKANTËT

NJOFTIM

NJOFTOHEN TË GJITHË APLIKANTËT E RAUNDIT TË DYTË NË PROGRAMIN MASTER I SHKENCAVE, MËSUESI GJUHË ANGLEZE, TË CILËT NUK KANË REZULTUAR FITUES NË RAUNDIN E DYTË, TË PARAQESIN KËRKESËN E TYRE NË SEKRETARINË MËSIMORE TË MASTERIT TË SHKENCAVE, PROFILI MËSUESI, NË DATËN 7 NËNTOR 2019 DERI NË ORËN 16.00 DHE 8 NENTOR 2019 DERI NË ORËN 14.00.

DEPARTAMENTI I ANGLISHTES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *