Njoftim për hapjen e një shkolle vere.

Njoftim

SHKOLLË VERE

“ZHVILLIMI I IDEVE DHE I AFTËSIVE SIPËRMARRËSE TË STUDENTËVE

4 – 8 qershor 2018

Kjo shkollë verore synon:

– t`u propozojë studentëve një formim –veprim mbi sipërmarrjen private apo shoqërore.

– të inkurajojë shpirtin e sipërmarrjes dhe inovacionit.

– të risë shkëmbimet e studentëve me profesionistë të fushave të ndryshme.

– të nxisë ide dhe reflektime mbi veprime konkrete për t`u bërë qytetarë të angazhuar.

Modalitete të aplikimit:Studentët do të aplikojnë pranë zyrës së informacionit të FGJH.

nga data: 7 maj- 30 maj 2018.

Drejtuesit e Shkollës Verore :

1. Prof.Dr. Artur Sula
2. Prof.Dr. Esmeralda Kromidha
3. Dr. Drita Rira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *