NJOFTIM!
 
NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E VITEVE TE PARA TË PROGRAMEVE MASTER, TË CILËT KANË PËRZGJEDHUR GJUHËN FRENGE SI GJUHË TË HUAJ TË DYTË, TË PARAQITEN NË DEPARTAMENTIN E GJUHES FRENGE DITËN E HËNË, DATË 04.11.2019, ORA 19.15. 
 
MESIMI ZHVILLOHET ÇDO TË HËNË DHE TË MËRKURË, 19.30-21.30.
 
DEPARTAMENTI I GJUHES FRENGE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *