SHPËRNDARJE BURSASH PËR STUDENTË TË DALLUAR TË GJUHËS GREKE

Për të tretin vit rradhazi, zyra e avokatisë në Shqipëri, Egna Law Firm, me qendër në Athinë dhe seli në kryeqytete të ndryshme të Ballkanit si Prishtinë, Shkup, Sofje e Bukuresht mundëson bursa për studentë të dalluar të gjuhës greke të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (FGJH).

Ceremonia u organizua  në mjediset e FGJH-së, në sallën “Evropa”.

Të pranishëm ishin  Dekani FGJH-së, Z. Artur Sula, Shefja e Departamentit të Gjuhës Greke, znj. Sofia Delijorgji, zv. Ambasadori i Republikës së Greqisë në Shqipëri, z. Grigorios Delavekouras (këshilltar i parë i Ambasadës në Tiranë), përfaqësuesi i Egna Law Firm, z. Efthymion Navridis, pedagogë e studentë të Gjuhës Greke.

Bashkengjitur do te gjeni dhe disa foto ne lidhje me aktivitetin .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *