Personeli akademik, ndihmës akademik dhe administrativ i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja,  të Universitetit të Tiranës, ka ndjekur me dhimbje e shqetësim të thellë gjendjen e rëndë, të pakrahasueshme, të shkaktuar nga tërmeti i fuqishëm i datës 26 Nëntor. Ngushëllimet tona më të të thella shkojnë për familjet që humbën njerëzit e tyre të dashur në këtë fatkeqësi natyrore.
Në këtë fatkeqësi ne nuk jemi vetëm. 
Në shenjë solidariteti me banorët në zonat e prekura nga tërmeti,  Fakulteti i Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës vijonë të kontribuojë  financiarisht dhe jo vetëm pranë ambienteve të tij. Te dashur Miq, Studentë, Kolegë, Fqinjë te FGjH-së ,#Alumni FGjH  jeni të mirëpritur për cdo kontribut tuajin, Ushqime , Veshmbathje si dhe Financiarisht në linkun bashkëngjitur (https://e-albania.al/dhuro/)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *