Sot na vizituan nje grup studentesh nga Universiteti Kütahya Dumlupinar te cilet nen drejtimin e profesorit te tyre pas vizites ne FGjH u drejtuan per ne tendat e te demtuarve nga Termeti! Aty do te lene pakot e ndihmave per bashkemoshatarrt dhe familjet e tyre qe do te takojne atje!
Mirenjohje dhe shume energji pozitive per te bashkepunuar midis dy Stafeve e studenteve tane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *