Trajnim për studentët e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja synon të rrisë aftësitë e studentëve të tij në përdorimin e teknologjisë dhe inovacionit me anë të mjeteve teknologjike, risitë në mësmidhënie dhe mësimnxënie dhe të përditësojë dijet e tyre me aplikacione që i motivojnë, i ndihmojnë në përdishmërinë e tyre dhe i argëtojnë ata. Ky cikël trajnimesh nis nga data 11-15.10.2021 ora 10:00-12:00 në platformën Teams.
Nëse dëshironi të përditësoni dijet tuaja mbi aplikacionet që mund tju vinë në dihmë gjatë studimeve tuaja apo dëshironi të mësoni më shumë për:
• Mësimdhënia e gjuhëve online-këshilla praktike
• Presentation skills (tricks and tips)
• Mjetet digjitale për hartimin e një detyre: Book marks, Padlet,
funksione të avancuara të Word-it
• Krijimi të një blogu, i librave të animuar dhe i grafikave të
ndryshme me Overblog, Pixton dhe Canva
• Si të mësojmë nëpërmjet Kahoot dhe Quizlet
plotësoni formularin në këtë link https://forms.office.com/r/mHzyukywNY
Trajnimet do të ofrohen nga: Prof Andrea Villarini (Profesor në Universitetin e Sienës), Dr. Ogerta Koruti (Fakulteti i Gjuhëve të Huaja), Dr. Anida Kisi (Fakulteti i Gjuhëve të Huaja), Dr Elona Toro (Fakulteti i Gjuhëve të Huaja).
Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *