November 24, 2021

Day

Ditën e enjte, datë 25.11.2021 , ora 10:00 – 18:00, do të zhvillohet Salloni Virtual i Studimeve në Francë. Bashkangjitur do të gjeni edhe guidën për t’u regjistruar në platformën e sallonit. Linku i platformës: https://al.studyinfrancevirtualfairbalkans.com/ 9 universitete 3 Grandes écoles 7 shkolla të tregtisë dhe menaxhimit 5 shkolla inxhinierie 2 shkolla arti 1 shkollë...
Read More
Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës se me Vendimin e Rektorit nr.196, datë 11.11.2021 , për shpalljen e periudhës zgjedhore dhe datës së zgjedhjeve, për anëtar të Këshillave Studentorë të Fakulteteve të Universitetit të Tiranës   Rregullore për zgjedhjet e para të këshillave të studentëve në Universitetin e Tiranës  (Kliko këtu)   Komisioni...
Read More
Aileen Hale, PhD, English Language Fellow, U.S. Department of State, Albania, key-note speaker   Title: Engaging Teachers “Outside of the Box”   Teachers are educated with lots of theory and praxis ideas, yet when it comes to life in the classroom, teachers frequently get trapped in the “textbook box” and forget how to incorporate ideas such as...
Read More