AKTIVITET LETRAR

28 Tetor, 2021 @ 8:00 am - 5:00 pm
Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

Në kuadēr te Nismës së FGJH-së për muajin Tetor 2019, Muaji i  Letërsisë dhe i Librit me temë: “Dhuro, Lexo një Libër”, studentët e Departamentit të Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike patën një bisedë të ngrohtë dhe miqësore me përkthyesin dhe profesorin e letërsisë ruse Prof.asoc.dr. Korab Hoxhën.

 

Hollësi

Datë:
28 Tetor, 2021
Kohë:
8:00 am - 5:00 pm
Veprimtari Category: