Njoftim me rastin e fillimit tё vitit akademik 2019-2020

Me rastin e fillimit tё vitit akademik 2019-2020, ditёn e hёnё, datё 14 tetor, nё sallёn 307, nё orёn 10:30, do tё zhvillohet njё takim mirёseardhjeje me studentёt e vitit tё parё.
Tё pranishёm do tё jenё Dekani i Fakultetit, Prof.dr. Artur Sula, dhe pёrfaqёsues nga stafi i pedagogёve tanё.