Njoftim pёr studentёt e vitit tё parё Bachelor, dega Gjuhё Gjermane

Njoftohen studentёt e vitit tё parё Bachelor, dega Gjuhё Gjermane, viti akademik 2019-2020, tё paraqiten ditёn e hёnё, datё 14 tetor, ora 08:30, auditori 209 (godina B), pёr tё zhvilluar prezantimin me Departamentin e gjuhёs gjermane si dhe pёrcaktimin e nivelit tё gjuhёs pёr ndarjen nё grupe.