Master i shkencave në Përkthim teknik – letrar dhe interpretim, Departamenti i Gjuhës Spanjolle

Profili

ORARI MËSIMOR I DEPARTAMENTIT TË GJUHËS SPANJOLLE, Viti I – SEMESTRI ll – MASTER– 2021 -2022

Departamenti : Departamentit të Gjuhës Spanjolle
Semester : Simestri II, Viti akademik 2021-2022
Më shumë

ORARI MESIMOR MASTER I SHKENCAVE NE PERKTHIM DHE INTERPRETIM NE GJUHE SPANJOLLE, Viti I, Grupi A

Departamenti : Departamentit të Gjuhës Spanjolle
Semester : Simestri I, Viti akademik 2021-2022
Më shumë

Search For Courses