Ambasadorja e Greqisë Eleni Souran dhuron katër Bursa për Studentët më të mirë të Gjuhës Greke

Ambasadorja e Greqisë Eleni Souran dhuron katër Bursa për Studentët më të mirë të Gjuhës Greke
Ambasadorja e Greqise Eleni Souran perseri ne FGjH per te dhuruar kater  Bursa per Studentet me te mire te Gjuhes Greke! Sa me shume studente te dalluar aq me shume bursa!
Ambasadores i dhame Diplomen e Mirenjohjes se FGjH per Kontributin dhe humanizmin ne mbeshtetje te studenteve dhe stafit tone!