Ditë studimore:” Si të shkruajmë një artikull në revistat shkencore me faktor impakti”.

Ditë studimore:” Si të shkruajmë një artikull në revistat shkencore me faktor impakti”.

U zhvillua sot Dita studimore:” Si të shkruajmë një artikull në revistat shkencore me faktor impakti”. Studentët doktorantë të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja u njohën në mënyrë të hollësishme lidhur me të gjitha hapat që ndiqen për publikimin e një artikulli shkencor në revistat me faktor impakti përmes ekperiencës se Prof. As. Dr. Elona Toro dhe Prof. As. Dr. Anida Kisi.

Aktiviteti pati mbështetjen e Agjencisë Universitare Frankofone, i cili ndodhet gjithnjë pranë nevojave të studentëve FGJH_UT.