Ditë Botërore e Gjuhës Greke

Ditë Botërore e Gjuhës Greke

Në kuadër të festimeve të Ditës Botërore të Gjuhës Greke 🇬🇷🇬🇷, në datën 09.02.2024, Prof. Dr. Georgios P. Tsomis, Profesor pranë Departamentit të Filologjisë Greke, Universiteti Democritus i Thrakës, mbajti një leksion të hapur me temë “Drama Antike Greke, Ndikimi dhe Mbijetesaˮ.

👉Aktiviteti u ndoq nga të ftuar të shumtë midis të cilëve dhe znj. Anna Anastasiadi-Symeonides, Profesororeshë Emeritus e Gjuhësisë pranë Universitetit Aristotel të Selanikut, znj. Vasiliki Apostolouda, Përgjegjëse e Departamentit të Gjuhës Greke pranë KU Logos, pedagogët e Departamentit, studentët dhe të gjithë artdashësit e teatrit grek.