Informacion mbi mundësine e aplikimit për bursa në kuadër të programit Erasmus+ në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës,Poloni

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës,Poloni për semestrin e dytë të vitit akademik 2021-2022.

Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected] 

Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm.

 

thirrja-Universiteti-i-Shkencave-te-Aplikuara-Nysa-19.01.2022