Minisezoni dhe Diploma do të zhvillohen ONLINE

NJOFTIM !

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të tretë Cikli i Parë Bachelor dhe studentët e vitit të dytë Cikli i Dytë i Studimeve Master se provimet e minisezonit të datave 22-23.10.2020 dhe Diploma do të zhvillohen ONLINE.

Ju lutem konfirmoni adresat e e-mailit në departamentet përkatëse.

SUKSESE !