MUNDËSI TRAJNIMI DHE PUNËSIMI PER STUDENTET E UNIVERSITETIT

Njoftim !
 MUNDËSI TRAJNIMI DHE PUNËSIMI PER STUDENTET E UNIVERSITETIT
Jeni një student në universitet? Ne ju ofrojmë mundësinë për të punuar 3 muaj në hotelet dhe resortet më të mira të Italis! Ju mund të bëheni pjesë e këtij inter-ship gjatë sezonit të verës. Jeni student apo jeni në vazhdim masterit tuaj, nëse keni 1 vit që keni mbaruar studimet tuaja bachelor ose master mund të aplikoni në faqen e ëeb travelbest, jeni të mirëpritur. Individet qe duhet te marrin pjese ne kete aktivitet duhet te kene mbushur 18 vjec.
PËR TË APLIKUAR SHKRUAJ NË ADRESËN:
EMAIL: [email protected] PHONE: (+355)674025601