Shkolla Verore e Bullgarishtes

 

Shkolla Verore e Bullgarishtes

Shkolla Verore e Bullgarishtes do të zhvillohet në periudhën 1-10 korrik 2021 pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.

Kjo shkollë verore e para e këtij lloji në vendin tonë organizohet nga Departamenti i Gjuhëve Sllave-Ballkanike dhe Qendra e Gjuhëve të Huaja e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja në kuadër të Programit Ersmus + që Universiteti i Tiranës ka me Universitetin Veliko Tërnovo “St.Shën Kirili dhe Metodi” të Bullgarisë. Për më shumë informacion ju lutemi të shikoni materialin bashkëngjitur.

 

Shkolla verore e bullgarishtes