Zyra e Psikologeve,në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,organizon ditët e hapura “Bashkohu me ne”

Zyra e Psikologeve, në FGJH, organizon ditët e hapura “Bashkohu me ne” ku studenët do të kenë mundësi të ndjekin leksione të hapura, por edhe të bëhen pjesë e seancave të meditimit, terapive në grup dhe e diskutimeve. Ditët e hapura fillojnë në datë 28-30 qershor, 2022.
Nëse dëshironi të na bashkoheni, aplikoni në këtë link https://forms.gle/B2vmgG9mtf3UVnb4A