Dita Ndërkombëtare e Lumturisë

Më datë 20 mars 2023, në ditën ndërkombëtare të lumturisë, Këshilli Studentor FGJH, me ndihmën e psikologeve të fakultetit organizoi një takim me studentët në formën e një leksioni të hapur dhe diskutimi të lirë ku u fol për shëndetin mendor dhe rëndësinë që ai ka në jetët tona. Studentët ndanë përvojat e tyre personale dhe morën sugjerimet e psikologeve, dhe aktiviteti u mbyll me disa minuta meditimi.