Listat e plota paraprake të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës (Raundi 2)

Njoftim për Maturantët

Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,ju falenderojmë për besimin që transmetoni për Fakultetin, nëpërmjet aplikimit tuaj.

Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të raundit të dytë të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës. Deri tek vija e kuqe janë fituesit e fazës së parë të raundit të parë, sipas çdo dege.

Ju urojmë suksese!

 

Klikoni për më tepër:

Gjuhë Angleze

Gjuhë Angleze Sarandë

Gjuhë Italiane

Gjuhë Spanjolle

Gjuhë Frënge

Gjuhë Gjermane

Gjuhë Greke

Perkthim dhe Interpretim ne Gjuhë Greke dhe Angleze

Gjuhë Ruse

Gjuhë Turke