Mundësi për të kryer praktikën mësimore në RRJETIN TURISTIK ITALIA JONIKE (RTIJ), për studentët e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja!

Njoftim !
Bashkëngjitur do të gjeni Marrveshjen e  Bashkëpunimit me RRJETIN TURISTIK ITALIA JONIKE (RTIJ), mbi kryerjen e Praktikave Mësimore të studentëve të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja pranë  Stukturave të Rrjetit RTIJ, në Provincën e Matera-s, ITALI.

Sipas Marrëveshjes studentët e FGJH që do të kryejnë Praktikën Mësimore në Itali do t`u mbulohet Akomodimi dhe Ushqimi nga Pala Italiane , si dhe do të marrin një pagesë mujore për kontrubutin konkret përgjatë kryerjes së Praktikës Mësimore.

RETE TURISTICA ITALIA JONICA
Dott. Rondinelli Nicola Erildo
Pressidente
Sede legale: Presso il “Palazzo Baronale”
75020 SCANZANO JONICO (MT)
Sede operative: Via Lido-Lungomare
75020 NOVA SIRI MARINA (MT)
Codice Fiscale 90022850771
Tel: +39.0835.876064