Njoftim mbi zhvillimin e takimit të mirëseardhjes me stafin akademik

Njoftim mbi zhvillimin e takimit të mirëseardhjes me stafin akademik
Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të të gjitha degëve, se ditën e hënë, datë 15 tetor, ora 11:30, në mjediset e godinës Liria, do të zhvillohet një takim mirëseardhjeje me stafin akademik të FGJH-së.
është një mundësi e shkëlqyer për t’u njohur me pedagogë, të shkëmbehen mendime rreth studimeve e mundësive që ofron FGJH-ja dhe të bëhen sygjerime për të mirën e përbashkët.
Ju mirëpresim!