Njoftim : Ne datat 6-7 Maj 2019 ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja te UT do te zhvillohet vaprimtaria per Komunikimin ne Fushen e Turizmit me profesorin Pierre Frustier

Njoftim !

Ne datat 6-7 Maj 2019 ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja te UT do te zhvillohet vaprimtaria per Komunikimin ne Fushen e Turizmit me profesorin Pierre Frustier.

Bashkengjitur do te gjeni dhe programin per kete veprimtari .