Njoftim për regjistrimet për kursin e Gjuhës HEBRAIKE.

Njoftim për regjistrimet në kursin e Gjuhës HEBRAIKE.

Filluan Regjistrimet për kursin e Gjuhës HEBRAIKE. Për informacione të mëtejshme drejtohuni te Zyra e Informacionit dhe IT-së ose kontaktoni në numrin e telefonit  0696280343.