Oferta punesimi !

Njoftim !
Shoqëria TSTS Group e njohur nga Autoriteter shqipëtare dhe ato Panameze si Qëndra e Trajnimit dhe Punësimit Detar, ofron vënde të ndryshme pune në Krociera, Tragete, Anije mallrash, Jahte, etj.
Më shumë informacione i gjeni në dokumentin bashkëngjitur!