Programi mbi gjuhën dhe kulturën Kineze

Në kuadër të “Programit mbi gjuhën dhe kulturën kineze”, sot studentët dhe profesorët e Institutit Konfuci vizituan Laboratorin e Huawei në qendër të Tiranës. Stafi i Huawei prezantoi para studentëve tanë HUAWEI IdeaHub, intelligent writing, High Definition (HD) video conferencing and wireless sharing. Një Red Dot 2020, HUAWEI IdeaHub është krijuar për t’iu përshtatur çdo mjedisi. Nxënësit gjithashtu provuan të përdorin smart screen, për të shkruar dhe përdorur edhe funksione të tjera. Pas vizitës dhe njohjen me Huawei studentët ishin në gjendje të kuptonin më mirë edukimin hibrid.