Aktivitete nga Ambasada Italiane

Të dashur studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja,
ju përcjellim informacion mbi Javën e Italisë, 01-07 qershor, me rastin e së cilës Ambasada Italiane ka organizuar një sërë aktivitetesh që do të zhvillohen si në Tiranë ashtu edhe në qytete të tjera shqiptare.