Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

Sticky Post
NJOFTIM PER NGRITJEN E KOMISIONEVE TE QENDRAVE TE VOTIMIT (KQV) NE FGJH Komisioni Zgjedhor i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (KZFGJH) shpall thirrjen per vetëkandidim për anëtar të Komisioneve  të Qendrave të Votimit (KQV) drejtuar personelit akademik dhe studentëve të ciklit të parë dhe të dytë. Vetëkandidimi për anëtar të KQV-ve pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja  mund...
Lexo më shumë
Sticky Post
Njoftim për verifikimin e të dhënave në listat e votuesve studentë. Të gjithë studentët e FGJH-së (Bachelor dhe Master) të verifikojnë saktësinë e të dhënave të tyre në listat që janë afishuar në këndin e njoftimeve të Komisionit të Zgjedhjeve të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (KZFGJH), në katin e parë Godina A. Në rast të...
Lexo më shumë
A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the...
Lexo më shumë
Sot në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të bullgarishtes në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar me prof. As. Dr Raqi Bello dhe Dr. Miranda Bello. Prof. As. Dr. Raqi Bello, pedagog i Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës dhe lektor i gjuhës bullgare në FGJH të Universitetit të Tiranës,...
Lexo më shumë
Sot, më 15 korrik 2024, në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar. Prof. As. Dr. Raqi Bello, pedagog i Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës dhe lektor i gjuhës bullgare në FGJH të Universitetit të Tiranës, mbajti referatin me temë: Disa...
Lexo më shumë
1 2 3 379

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent News

11
Shkolla Verore e Gjuhës Bullgare – Dita 11
16 Korrik, 2024By
11
Shkolla Verore e Gjuhës Bullgare – Dita 11
15 Korrik, 2024By
Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim (BACHELOR)
15 Korrik, 2024By

Recent Works

11
11
11
11
11
11