Departamenti i Gjuhës Gjermane – Stafi

Përgjegjës i departamentit

Dr. Marsela Likaj

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Marsela Likaj është e punësuar me kohë të plotë pranë Departamentit të Gjuhës Gjermane, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës. Ka një përvojë pune 22-vjeçare si pedagoge dhe studiuese. Pas diplomimit në FGJH si “Mësuese e gjuhës gjermane” në vitin 1998,   Me shume

Prof. Dr. Brikena Kadzadej-Zavalani

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Prof. Asoc. Dr. Ema Kristo

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Prof. Asoc. Dr. Jonida Bushi

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Prof. Asoc. Dr. Sonila Sadikaj

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Edvin Cami

Pedagog në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Martin Mato

Pedagog në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Mihallaq ZILEXHIU

Pedagog në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Ergys Prifti

Pedagog në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Marisa Janku

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Erta Spaho

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Salian Çullhaj

Pedagog në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Migena Sejdini

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Evi Blushi

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

Dr. Bashkim Toska

Pedagog në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

MSc. Elfrida Bilaj

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

MSc. Nensi Gjetani

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

MSc. Ilda Themeli

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

M.A. Katharina Sophia Franz

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë

M.A. Irida Vorpsi

Pedagoge në Departamentin e Gjuhës Gjermane
Më shumë