Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Arabe më 18 dhjetor 2021, zhvillohet në sallën Europa me temë “Gjuha Arabe, një urë mes civilizimeve”

Ambasada e Mbretërisë së Arabisë Saudite në Tiranë, në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës- Fakulteti i Gjuhëve të Huaja dhe Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit, ka kënaqësinë t’ju ftojë të merrni pjesë në kremtimin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Arabe më 18 dhjetor 2021, në sallë Europa me temë “Gjuha Arabe, një urë mes civilizimeve”.