Forumi i grave frankofone “Gratë universitare dhe kontributi i tyre në kërkimin shkencor”

Në këtë forum u synua promovimi i punës kërkimore të grave universitare në Shqipëri, si dhe aksesi i grave dhe vajzave në botën e kërkimit shkencor. U Trajtuan historitë e suksesit, si dhe sfidat që duhen kapërcyer për të inkurajuar dhe mbështetur gratë në Shqipëri që zgjedhin karrierën në shkencë dhe fusha kërkimore.