Grafiku i provimeve, Sezoni i Veres, 2019 – 2020, Cikli i Dytë i Studimeve Master i Shkencave ne Mesuesi, Gjuhe dhe Komunikim , Perkthim dhe Interpretim ne degen Gjuhe Italiane VITI I PARE.