Sezoni i Verës, 2019 – 2020, Cikli i Dytë i Studimeve Master i Shkencave në Mesuesi, Gjuhë dhe Komunikim , Përkthim dhe Interpretim si dhe Master Profesional në Përkthim në degën Gjuhë Angleze VITI I PARË.