Listat e Fituesëve të Raundit të Dytë , Faza e Parë për vitin akademik 2020-2021 për të gjitha programet e studimit që ofron Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

Njoftim!

Listat e Fituesëve të Raundit të Dytë , Faza e Parë për vitin akademik 2020-2021 për të gjitha programet e studimit Bachelor që ofron Fakulteti i Gjuhëve të Huaja.
Bashkëngjitur do të gjeni dhe listat për secilën degë.

Renditja sipas Pikeve Gjuhe Angleze
Renditja sipas Pikeve Gjuhe Angleze Sarande
Renditja sipas Pikeve Gjuhe Frënge
Renditja sipas Pikeve Gjuhe Gjermane
Renditja sipas Pikeve Gjuhe Greke
Renditja sipas Pikeve Gjuhe Italiane
Renditja sipas Pikeve Gjuhe Ruse
Renditja sipas Pikeve Gjuhe Spanjolle
Renditja sipas Pikeve Gjuhe Turke