Më datë 18 shkurt 2020, Departamenti i Gjuhës Greke në bashkëpunim me Ambasadën Greke në Tiranë organizuan një aktivitet me rastin e ditës botërore të gjuhës greke (9 shkurt)

Më datë 18 shkurt 2020, Departamenti i Gjuhës Greke në bashkëpunim me Ambasadën Greke në Tiranë organizuan një aktivitet me rastin e ditës botërore të gjuhës greke (9 shkurt). Në eventin që u zhvillua në mjediset e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja përshëndetën Këshilltari i Ambasadës së Greqisë në Shqipëri, z. Kostandinos Karamusalis, Përgjegjësja e Departamentit të Gjuhës Greke znj. Sofia Delijorgji dhe zv.Dekani i këtij fakulteti z. Alban Foçi. Kumtesat e referuara ishin tepër interesante dhe theksuan rolin dhe rëndësinë e mësimdhënies së gjuhës greke.