Aktivitet i Departamentit të Gjuhës Greke në bashkëpunim me Shtepinë Botuese Ombra GVG

Informacion nga Departamenti i Gjuhës Greke
Aktivitet i Departamentit të Gjuhës Greke në bashkëpunim me Shtepinë Botuese Ombra GVG mbi përkthimin e librit Mesdheu Lindor të shkrimtares qipriote Ivi Meleagrou. Libri erdhi në gjuhën shqipe nga pedagogia e departamentit dhe përkthyesja Isida Foçi.